Αρχική Σελίδα

China Clothing Accessories Online Market

Εταιρικό Προφίλ

Σε απευθείας σύνδεση αγορά εξαρτημάτων ιματισμού της Κίνας με την κατασκευή, τις πωλήσεις και την τεχνική υπηρεσία μεταπωλήσεων συνολικά, που συμμετέχονται στα επαγγελματικά προϊόντα. Εδώ είναι μια συλλογή σημαντικών κατασκευαστών εμπορικών σημάτων στον επιχειρησιακό τομέα της Κίνας. Παρέχουμε μόνο υψηλό - ποιοτικό προϊόν. Οι κατασκευαστές έχουν τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.
Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουν κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ωκεανία και τη δυτική Ευρώπη.
Την πλατφόρμα θα ριζοβολήσουν βαθειά στην επιχείρηση νέος-σκηνικών κινεζική προϊόντων, που προσαρμόζεται καλύτερα και θα ακμάσει.
Εάν έχετε την απαίτηση, παρακαλώ χτυπήστε στην επαφή της σελίδας προϊόντων «τώρα «κουμπώνει ή τους κατασκευαστές των προϊόντων απευθείας επαφών. Οι πωλήσεις των προμηθευτών θα απαντήσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.

 

Κίνα China Clothing Accessories Online Market Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
  • NEWS

Το εργοστάσιο ιστορίας απασχολεί τα εμπαθή, ενεργητικά, εργατικά και διανοητικώς περίεργα άτομα που έχουν ένα ενδιαφέρον για την επιχείρηση και την ιστορία. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει τους επιχειρηματίες, τα creatives και τους αρχειοφύλακες που έχουν την εμπειρία σε άλλα εμπορικές αντιπροσωπείες επικοινωνιών, εταιρίες, επιχειρήσεις μέσων, πολιτιστική όργανα και την τεχνολογία και τις συμβουλευτικές εταιρείες.

Το 1998, τεχνολογία-πολύ ιδρύεται επίσημα στις 18ο, Δεκεμβρίου. Στις πρώτες μέρες της, η περιοχή πατωμάτων είναι λιγότερο από 40 στρέμματα και το προσωπικό είναι λιγότερο από 100. Το σημαντικό προϊόν του είναι μηχανή 5 γαλονιού και μηχανή πλήρωσης νερού για το μικρό μπουκάλι. Εντούτοις, το εργατικό τεχνολογία-μακρύ προσωπικό μας φοβάται καμία δυσκολία και εργαζόμενος στην πρώτη γραμμή παραγωγής μέρα και νύχτα, όλοι αυτοί συμβάλλουν στην τεχνολογία-μακριά νέα εποχή μας.

Το 2004, η καθιέρωση για το φυσώντας τμήμα και το γεμίζοντας τμήμα είναι οι σημαντικότεροι στόχοι για αυτό το έτος. Η πρώτη γεμίζοντας γραμμή της CSD μπήκε επίσημα στην αγορά τον Ιούλιο και έπειτα πήγε επιτυχώς σε λειτουργία Guangdong Swire στο κόκα κόλα. Εκτός αυτού, υπογράψαμε επίσης μια άλλη γραμμή της CSD με την κόλα κοκοφοινίκων Hangzhou. Αυτές οι συνεργασίες με την κόλα κοκοφοινίκων άνοιξαν μια νέα εποχή για τεχνολογία-πολύ
 

 

   

 

China Clothing Accessories Online Market
China Clothing Accessories Online Market
China Clothing Accessories Online Market
China Clothing Accessories Online Market
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Hongda

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα China Clothing Accessories Online Market Πιστοποιήσεις Κίνα China Clothing Accessories Online Market Πιστοποιήσεις Κίνα China Clothing Accessories Online Market Πιστοποιήσεις Κίνα China Clothing Accessories Online Market Πιστοποιήσεις
Ζώνες υφασμάτων για τις γυναίκες

Χρώμα 5cm συνήθειας ελαστικές webbing ζώνες υφασμάτων για τη ζώνη γυναικών/κυριών, καλύπτοντας πόρπη

Άσπρες ζώνες υφασμάτων φορεμάτων για τις γυναίκες, χρυσή πόρπη με το rhinestone και χρυσή αλυσίδα

Οι χάντρες νικελίου της μέσης αλυσοδένουν τις ζώνες υφασμάτων 1cm για το χρυσό γυναικών με το υλικό μετάλλων ABS

Κουμπιά ιματισμού συνήθειας

Επίπεδο τρισδιάστατο μέταλλο κουμπιών ιματισμού συνήθειας διαμαντιών στο μέταλλο/το ασήμι πυροβόλων όπλων

Κουμπιά ιματισμού συνήθειας κραμάτων ψευδάργυρου γύρω από το περίεργο μαύρο πετρέλαιο πηγών για τα ενδύματα

Ο ιματισμός συνήθειας τζιν κουμπώνει το νικέλιο ελεύθερο, χαραγμένος/αποτυπωμένος σε ανάγλυφο

κεντημένο ύφασμα δαντελλών

Κεντημένο πολυεστέρας άσπρο φτερό υφάσματος δαντελλών και μαύρο σχέδιο organza

Άσπρο φτερών ύφασμα δαντελλών βαμβακιού organza κεντημένο σχέδιο για την ενδυμασία

Ο ιματισμός γαμήλιου βαμβακιού κέντησε το ύφασμα δαντελλών λουλουδιών, πλέγμα φορεμάτων Κόμματος

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy | Κίνα παλτά για τις γυναίκες προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2022 bamcatalyst.com. All Rights Reserved. Developed by ECER